Kosár:
Start: Főoldal > Garázskapu-meghajtás > Hörmann ProMatic
Hörmann ProMatic

Hörmann ProMatic garázskapu-meghajtás - Prémium minőség kedvező áron

Akárcsak prémium termékeiket, úgy a ProMatic meghajtókat is a jól bevált Hörmann technikával gyártják. A Hörmann ProMatic garázskapu-meghajtás kizárólag impulzusüzemű, rugókiegyenlített, lakossági / nem ipari környezetbe telepített szekcionált- és billenőkapukhoz lett tervezve. A meghajtás szerkezetét nem nehézjárású kapuk mozgatásához tervezték, vagyis nem olyan kapukhoz, amelyek kézzel már nem vagy csak nehezen nyithatók és zárhatók. A kapunak mechanikailag hibamentes, és annyira súlykiegyenlített állapotban kell lennie, hogy akár kézzel is könnyen működjön (EN 12604).

A ProMatic meghajtók lágy indítás és lassított stop funkciója egyedileg beállítható azért, hogy a garázskapu működtetésekor az minél kevesebb zajt okozzon, mert a nagy zajjal becsapódó kapu még a szomszédot is zavarhatja. A megbízható lekapcsoló-automatika pedig megállítja a kaput, hirtelen fellépő akadály esetén.

Hogy áramszünet esetén a kapu működtethető legyen, egy opcionális szükségakku is csatlakoztatható. Az átkapcsolás akku-üzemmódra automatikusan történik. Akku-üzemmód közben a meghajtás-világítás kikapcsolva marad.

A Hörmann mindenre gondol, így a garázskapu hajtóművek esetében is megoldotta az áram nélküli működtetés kérdését. A garázsterületeken vagy távoli garázsoknál gyakorta probléma a villamosenergia hálózat hiánya. Ahhoz, hogy árammentesen működtessük kapunkat, a Hörmann által gyártott ProMatic Akku hajtóműre lesz szükségünk. Az akkumulátor élettartama hosszú és a kedvezőtlenebb időjárási viszonyok /pl. tél/ ellenére is kiválóan működik.

Nézet
Rendezés
Megjelenítés
Termék szűrő
  • Komplett szerelési anyagokkal és 2-gombos HSE 2 BS (fekete) távirányítóval
  • Meghajtássín nélkül
  • cikkszám: 4512446
szállítási idő 2-3 nap
69 215 Ft
  • Komplett szerelési anyagokkal és 2-gombos HSE 2 BS (fekete) távirányítóval
  • Meghajtássín nélkül
  • cikkszám: 4510602
szállítási idő 2-3 nap
184 277 Ft