Kosár:
Start: Főoldal > Helyszíni felmérés
Helyszíni felmérés

Vedd igénybe díjmentes helyszíni felmérés-szolgáltatásunkat!

Ingyenes szolgáltatásunkat Budapest és 40 km-es vonzáskörzetében veheted igénybe. A helyszíni felmérést követően a mért adatok alapján, az egyedi igények figyelembe vételével írásos árajánlatot készítünk.
Időpont egyeztetés: Szamosvölgyi Mátyás munkatársunknál a 06 30 618-5273 telefonszámon lehetséges.

 

Árajánlatkérés Hörmann garázskapukra, bejárati ajtókra és udvarikapu-meghajtásokra | helyszíni felmérés

Miért fontos a helyszíni felmérés?

A helyszíni felmérés nem előfeltétele korrekt írásos árajánlatunknak. Azonban a helyszín adottságainak ismeretében garantáljuk, hogy pontos és váratlan költségektől mentes, precíz árajánlatot készítünk. Valamint az előzetes helyszíni felmérést követő megrendelés teljesítésekor vállaljuk a felelősséget az ajtó, vagy garázskapu gyors és szakszerű beépítéséért is.

A helyszíni felmérés alkalmával lehetőségünk van rá, hogy megismerjük a helyszín adottságait, szakszerűen lemérjük a meglévő/nyers nyílás méreteit. A nyílás kialakításával kapcsolatban felmerülő esetleges kérdésekre a helyszín ismeretében pontosabb választ tudunk adni. A falazat anyaga, a tervezett szigetelés/vakolat/burkolat vastagsága pedig mind fontos információ a megfelelő rögzítéstechnika megválasztásához. Továbbá a födémrögzítési pontok helyzete, az elektromos kiállások megléte, vagy akár egy hőhídmentes tokalátét szükségessége (a késobbi fűtesi költségek csökkentése érdekében) szakértőnk segítségével pontosíthatók.

Kérd helyszíni felmérésünket az űrlap kitöltésével?

Az adatok megadását követoen munkatársunk telefonon egyeztet idopontot a felmérés idopontjara vonatkozóan.

Vezetéknév:
Keresztnév:
Irányítószám
Település
Utca, házszám
Telefonszám
E-mail cím
Keresett termék
Válassz...
Az alábbi kód
Ha nem olvasható a szöveg, kattints ide
Kis- nagybetű nem számít. Ha nem olvasható a szöveg, kattints a FRISSÍTÉS gombra.